Tømrerarbejde af høj kvalitet til dine erhvervsprojekter

Tornelund Totalbyg - din pålidelige partner inden for tømrerarbejde til erhvervslivet. Vi tilbyder omfattende tømrerarbejde til diverse erhvervsprojekter. Uanset om du har brug for hænder til renovering, ombygning eller nybyggeri, er vores erfarne team klar til at hjælpe.


Vi forstår vigtigheden af at levere arbejde af høj kvalitet, der overholder tidsplaner, samtidig med at vi imødekommer de specifikke krav. Vi arbejder tæt sammen med vores erhvervskunder for at forstå deres behov og mål og levere resultater.


Vores tømrere er dygtige inden for både indvendigt og udvendigt bygningsarbejde og har erfaring med forskellige opgaver som inventarbygning, kontorrenovering og mere. Vi tilpasser vores ekspertise til at imødekomme de specifikke arbejdsopgaver og sikrer, at arbejdet udføres med omhu, præcision og opmærksomhed på detaljer.


Vi er stolte af vores fokus på kvalitet, professionalisme og kundeservice. Vi stræber efter at skabe langvarige partnerskaber med vores erhvervskunder og gøre vores bedste for at opfylde deres forventninger.

Kontakt os i dag for at drøfte dine tømrerbehov til erhvervsprojekter. Vi ser frem til at samarbejde med dig og bidrage til succesen af dit erhvervsbyggeri eller renoveringsprojekt.​

”Vi har I VIVA & Co. A/S været særdeles glade for, og tilfredse med, samarbejdet med Tornelund Totalbyg på vores 2 netop færdige projekter, på hhv. Bios Gård 1-5, Silkeborg, og Funder Bygade 47, Silkeborg

På begge projekter har Tornelund Totalbyg, været hyret ind som underentreprenør på tømrerentreprisen, og de har vist sig at være en yderst kompetent samarbejdspartner, som vi har haft stor fornøjelse af at arbejde sammen med.


Der er fra dag 1, blevet arbejdet rigtig godt på projekterne, og ikke mindst så er der taget ansvar for opgaverne. Arbejdet er løst til absolut godkendt niveau, med stort fokus på arbejdets kvalitet og æstetik.

Tornelund Totalbyg har ydermere været dem der gik forrest, når der skulle tages en ekstra tørn, til tider med lange arbejdsdage og arbejde hen over weekender og ferier. Det har betydet rigtig meget for projekternes fremdrift, og har samtidig signaleret vilje og samarbejdsånd, overfor de resterende tømrere på begge projekter.

Også selve forståelsen for drift af byggepladsen, formår Tornelund Totalbyg at videregive til de øvrige entreprenører på pladserne, således ingen går i stå, og der dermed sikres kontinuerlig fremdrift i byggeriet. Det har en meget stor værdi, ikke mindst for byggelederen der sidder med det overordnede ansvar på byggerierne.

Vi kan derfor kun give vores bedste anbefaling videre, og vil til enhver tid spørge Tornelund Totalbyg ift. nye projekter og opgaver der skal løses.”​​

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten!

 
 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores tømrerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Tornelund Totalbyg har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Indhent et byggetilbud

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for bygningssnedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Vi er omfattet af Dansk Håndværks garantiordning - det er din sikkerhed for et godt håndværk

dansk håndværk - garanti

Tornelund Totalbyg

Ligustervej 1, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 42702579

Kontaktoplysninger

icon_phone copy +45 5335 0590

icon_mail_alt copy  info@tornelundtotalbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.