Drømmer du om at få lagt nye gulve?

Skal du have lagt nyt gulv i dit hjem eller i din virksomhed, eller trænger de gamle gulve til at blive frisket op, og er du i den forbindelse på udkig efter et kompetent firma, der kan hjælpe dig med at sikre et flot og professionelt resultat? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Tornelund Totalbyg har vi stor erfaring inden for tømrerfaget, og vi kan derfor blandt andet være behjælpelige i forbindelse med dit gulvarbejde. Vi varetager enhver opgave inden for traditionelt gulvarbejde for både private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig?

5 fordele ved at vælge os til din opgave

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at tage kontakt til lige netop vores firma, hvis du har brug for professionel hjælp til dit gulvarbejde. Her kan i særlig høj grad fremhæves 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der også kan hjælpe dig med mange andre opgaver
  2. Vi går op i at sikre os, at du får en god oplevelse, når du lader os stå for dit gulvarbejde
  3. ​Vi tager os den nødvendige tid til dig og din opgave
  4. ​Vi er altid nemme at komme i kontakt med
  5. Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet

Skal vi hjælpe dig med dit gulvarbejde?

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi sætter en stor ære i at sørge for, at du får en god oplevelse, når du vælger at lade os stå for dit gulvarbejde, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd, og vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har en opgave til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave.

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten!

 
 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores tømrerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Tornelund Totalbyg har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Indhent et byggetilbud

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for bygningssnedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tornelund Totalbyg

Ligustervej 1, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 42702579

Kontaktoplysninger

icon_phone copy +45 5335 0590

icon_mail_alt copy  info@tornelundtotalbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.