​Renovering af hus indvendigt og udvendigt

Trænger dit hus til at blive renoveret og istandsat enten udvendigt eller indvendigt eller måske både og? Hvis du leder efter en dygtig tømrer, der kan varetage enhver form for renovering af hus, så er du således kommet til det helt rette sted.

Hos Tornelund Totalbyg har vi blandt andet specialiseret os inden for husrenovering, som vi både varetager for private husejere i Ikast, Herning og Silkeborg, men vi varetager også gerne opgaver for husejere i andre omkringliggende områder.

Hvad kan en renovering af hus dække over?

En renovering af hus kan dække over rigtig mange forskellige arbejdsopgaver. Vi tilbyder således alt lige fra gulve til lofter, og vi varetager gerne både en indvendig eller udvendig renovering af hus – eller en komplet totalrenovering af hus både indvendigt og udvendigt.

Du har også mulighed for at kombinere din husrenovering med en ombygning, hvis du for eksempel kunne tænke dig at få udvidet køkkenet, så du kan få et stort og åbent køkkenalrum, samtidig med at du udnytter eventuel spildplads i huset. På den måde kan du få mere ud af dine allerede eksisterende boligkvadratmeter.

I forbindelse med en renovering af hus kan vi også tilbyde udskiftning af vinduer, idet vi er Velfac vinduesmestre, og du er således garanteret montering af vinduer i højeste kvalitet.

Vi tager os tid til vores kunder

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Det gælder selvfølgelig både i forhold til kvaliteten af vores arbejde, men det gælder i høj grad også i forhold til den service, vi leverer. Derfor kan du altid forvente, at vi:

​Tager os tid til dig

​Har fokus på din tryghed under renoveringsprocessen

​Altid er nemme at komme i kontakt med.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Ønsker du at få beregnet en billig pris på din kommende renovering af hus, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uden at vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller den gode service.

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten!

 
 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores tømrerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Tornelund Totalbyg har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Indhent et byggetilbud

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for bygningssnedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Vi er omfattet af Dansk Håndværks garantiordning - det er din sikkerhed for et godt håndværk

dansk håndværk - garanti

Tornelund Totalbyg

Ligustervej 1, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 42702579

Kontaktoplysninger

icon_phone copy +45 5335 0590

icon_mail_alt copy  info@tornelundtotalbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.