​Udskiftning af vinduer udføres af Tornelund Totalbyg

Er husets vinduer gamle, nedslidte og utætte, så kan det være en rigtig god ide at få dem skiftet ud med nogle nye vinduer, og dette arbejde kan vi hos Tornelund Totalbyg varetage. Vi tilbyder udskiftning af vinduer for private husejere i blandt andet Silkeborg, Herning, Ikast og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig og udskifte dine vinduer?​

Vi garanterer dig vinduer efter mål i højeste kvalitet. Derudover går vi altid meget højt op i at skabe tryghed for vores kunder, og det gør vi blandt andet ved altid at tage os tid til hver enkelt kunde og ved at være lette at komme i kontakt med, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.​

Hvad er fordelene ved udskiftning af vinduer?

Der er rigtig mange gode grunde til at udskifte sine vinduer, og det gælder især, hvis de nuværende vinduer i huset er gamle og utætte. I så fald kan der blandt andet være følgende fordele ved en udskiftning:

​Du kan spare penge på varmeregningen

Du får et bedre indeklima

​Du undgår træk og kulde

​Du kan give dit hus et nyt look og for eksempel få et bedre lysindfald

​Du kan øge husets værdi.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring udskiftning af vinduer, hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene herved, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på udskiftning og montering af vinduer.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, så kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder også renovering af hus

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten!

 
 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores tømrerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Tornelund Totalbyg har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Indhent et byggetilbud

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for bygningssnedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tornelund Totalbyg

Ligustervej 1, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 42702579

Kontaktoplysninger

icon_phone copy +45 5335 0590

icon_mail_alt copy  info@tornelundtotalbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.